English

Η SAS συνεργάζεται με τη NVIDIA για deeplearning και ρομποτική όραση


Η SAS συνεργάζεται με τη NVIDIA για deeplearning και ρομποτική όραση

 

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2019 - Η SAS ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τη συνεργασία της με την NVIDIA, για να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εισάγουν την τεχνητή νοημοσύνη (AI) στις λειτουργίες τους. Η συνεργασία των δύο πλευρών περιλαμβάνει το machinelearming, την ρομποτική όραση και τη φυσική επεξεργασία της γλώσσας, με τις GPU και CUDA-XAIacceleration βιβλιοθήκες να υποστηρίζουν τα βασικά στοιχεία των λύσεων τεχνητής νοημοσύνης της SAS, οδηγώντας έτσι σε ταχύτερη και πιο ακριβή πληροφόρηση.

 

"Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τις επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους", δήλωσε ο κ. GavinDay, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας στην SAS. "Στην καρδιά αυτής της αλλαγής βρίσκονται τα προηγμένα analytics. Οι ισχυρές μονάδες GPU συμβάλλουν στην αύξηση της ταχύτητας της ανάλυσης και της επίδρασης της Τεχνητής Νοημοσύνης, μέσα από την ταχύτατη επεξεργασία εκατομμυρίων μαθηματικών πράξεων. Με την NVIDIA ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ενισχύσουμε την ανθρώπινη νοημοσύνη και να συνειδητοποιήσουμε τις πραγματικές δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης".

 

Υπάρχουν κλάδοι, όπως η υγεία, οι βιοεπιστήμες, η βιομηχανία και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους οποίους η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να προσδώσει μεγάλη αξία. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το πώς η SAS και η NVIDIA μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εντάξουν την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητά τους:

  • Χρήση αναγνώρισης εικόνων για τον εντοπισμό κακοήθων και καλοηθών καρκινικών κυττάρων για τον τομέα της υγείας
  • Ρομποτική όραση για την εύρεση ελαττωμάτων στην γραμμή παραγωγής για τη βιομηχανία
  • Εξοικονόμηση τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μέσω της ανίχνευση απάτης.

 

"Η συνεργασία μας με τη SAS θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να αξιοποιήσουν την πραγματική αξία της Τεχνητής Νοημοσύνης για τις επιχειρήσεις τους", δήλωσε ο κ. IanBuck, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τμήματος AcceleratedComputing της NVIDIA. "Με την τεχνολογία της NVIDIA, οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να επιταχύνουν τη ροή δεδομένων που χρειάζονται για καινοτομήσουν, να προσθέσουν νέες υπηρεσίες και να αυξήσουν την κερδοφορία τους".

 

Με την ενισχυμένη υποστήριξη του NVIDIAGPU σε ολόκληρη την πλατφόρμα SAS® Viya® - που περιλαμβάνει προϊόντα όπως το SASVisualDataMiningandMachineLearning και το SASEventStreamProcessing- οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις υψηλής απόδοσης δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως είναι η ταξινόμηση εικόνων, η ανίχνευση αντικειμένων, η μετατροπή ομιλίας σε κείμενο, η αναγνώριση εικόνων και η ανίχνευση συναισθημάτων. Οι εταιρείες προωθούν επίσης τις δυνατότητες deeplearning και λήψης αποφάσεων σε edge συσκευές, οι οποίες με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερες ευκαιρίες στον τομέα του IoT. Για παράδειγμα, η προσθήκη τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης σε μια edge συσκευή όπως ένα drone μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να χειρίζεται τα πάντα, από την παρακολούθηση ενός έργου υποδομής έως το να προβλέπει τη συντήρηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Με το GPU και τα analytics ενσωματωμένα στο drone, η ανάλυση των δεδομένων μπορεί να γίνεται άμεσα. Η ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερες και πιο ακριβείς αποφάσεις.

 

Η συνεργασία με την NVIDIA αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα προς τη δέσμευση της SAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη και το machinelearning. Η SAS ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα επένδυση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων τα επόμενα τρία χρόνια για την ανάπτυξη λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και άλλων πόρων. Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της SAS, κ. OliverSchabenberger, παρουσίασε ομιλία με τίτλο "Τεχνητή Νοημοσύνη: η αναπόφευκτη συνέχεια της τεχνολογίας" στο συνέδριο της NVIDIAGTC.

 









Login
.

Contact

Communication Solutions
PO Box 50904 Kalogreza
14203 Athens
Tel.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr




Social





Newsletter


Leave your mail here.
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Disclaimer